KEJAP! Bagi Saya 5 Minit... Saya Akan Tunjuk Cara Bina Bisnes Facebook Yang Sahih, Halal, Serius dan …. 100% Secara Online

Supaya Anda Boleh Rasa Sendiri Lifestyle Bebas dan Mewah Yang Anda Idamkan Selama Ini

Jangan fokus pada gambar saya yang tak siuman di sebelah. Kejap lagi saya akan explain kenapa anda MESTI baca website yang ditulis oleh lelaki berperut boroi, berambut panjang dan lidah terjelir….

Sabar. Jangan skeptikal. Saya faham anda dah banyak terjumpa page ‘buat duit’…tapi tak tak satu pun yang betul-betul bantu anda jana income.

Tolong bagi saya peluang. Bagi saya 5 minit. Tolong baca dulu. Lepas baca, anda sendiri boleh decide untuk lupakan website ini selama-lamanya kalau mahu. Adil kan? ….Ok…

 

Testimoni Azrul Mustapha: Menjana RM1000 Sehari Dalam Selepas 1 Bulan Mengikuti DVD

Kalau anda sedang buat bisnes, atau bercadang nak bukak bisnes online….anda sedang baca website yang amat tepat.

Saya percaya, kalau anda baca website ni dengan teliti, anda akan dapat beberapa tips yang membolehkan anda kembangkan bisnes sampai boleh berhenti kerja, atau double income bisnes sedia ada.

Nama saya Faisal Abdullah… sedar tak sedar dah dekat 5 tahun dah saya dok bisnes guna Facebook.

Banyak juga jatuh naiknya….jadi saya nak kongsi apa yang saya tahu… terutama cara-cara nak bagi produk anda laris di Facebook (kejap lagi saya akan ajar…jadi teruskan membaca…)

“En Faisal, kenapa gambar di atas tu tak  profesional langsung? Boleh percaya ke ni?”

Saya ditegur kawan saya pasal gambar tu jugak.

“Kenapa tak letak gambar yang smart, pakai kot dan tie? Baru la orang percaya?”

Jawapan saya?

Gambar tu melambangkan kebebasan.

Bisnes online ini membolehkan saya menjelajah ratusan bandar di serata dunia, bersama keluarga tanpa perlu fikir pasal duit tak cukup, masa tak ada, cuti tahunan dah habis guna, boss tak sporting, dan lain-lain!

 

Jika ini kebebasan yang ANDA IMPIKAN …. teruskan membaca. Kerana impian anda semakin hampir setiap kali anda membaca setiap huruf dalam website saya ni…. insyaAllah.

Ok, Dah. Jangan Buang Masa Lagi. Jom Kita Start….

Kalau anda pernah cuba jual barang kat FB, dan sambutannya hambar, suram dan menyedihkan…. relaks! Normal lah tu…. Perkara biasa. Problem tu boleh settle kalau tau rahsia psikologi pembeli dalam facebook nih.

Bila dah jumpa satu formula kejayaan,  nak duplicate balik kejayaan tu tu dah jadi senang bagi saya. (sebab dah banyak kali try and error.)

So saya pun dah start mengajar kawan-kawan cara nak buat apa yang saya tau buat ni.

Contohnya Randy….lepas 5 hari belajar saja, beliau dah dapat buat jualan yang banyak..

 

 

Sekarang, dalam website ni, saya akan bagi terus formula tersebut pada anda, supaya anda tak perlu lalui keperitan selama bertahun lamanya macam saya. Dan YA, saya kongsi secara 100% percuma tanpa saya nak minta balasan. Ikhlas! Jadi teruskan membaca!

Kepercayaan Karut Internet

Kalau anda penah cuba-cuba buat bisnes online… anda pun patut dah tahu. Banyak ‘indah kabar dari rupa kan?’

Sebab bila tengok orang lain buat, nampak macam kencang…

tapi bila diri sendiri cuba… asyik buang duit dan buang kederat dan buang masa je….

Kekadang, ada jugak terasa macam nak sumbat kepala dalam mesin potostet macam braderr kita ni kan?

Hehe… sabar….

Sebenarnya, ada lah tu sebab musababnya sebab apa belum dapat kejayaan yang kita mahu lagi.

Biasanya, sebab kita cuba dengan ilmu yang belum cukup di dada.

Contohnya macam ilmu menjual dalam FB nih.

Orang kata, FB nih tempat ramai orang melepak. Berjuta-juta orang dalam Facebook. Patutnya senanglah nak buat duit dalam FB ni kan?

Ya ke?

Hehe…ya! Memang betul lah, dalam FB memang ramai orang.

Tapi…

  • Orang masuk FB sebab nak melepak, bukan sebab nak membeli
  • Orang masuk FB sebab nak relax…bukan untuk berfikir atau kena buat keputusan
  • Orang masuk FB sebab nak berhibur...bukan nak belajar

Kalau anda masuk ke shopping mall, anda memang sudah berniat untuk shopping.

Tapi di FB, orang bukan masuk ke situ dengan niat nak membeli.

Jadi nak menjual dalam FB nih, takda lah semudah yang kita sangka.

Ada lah cara dan seni dia.

Ada juga sains dan pengiraan matematik di sebalik nya.

Anda mesti faham formula untuk tukar mood orang yang sedang melepak, ke mood untuk nak shopping!

Ada lah… formula untuk dapatkan respons dari pembeli yang tak sabar-sabar macam ni…

Saya Boleh Tunjuk Cara Bina Bisnes Facebook Yang Sahih, Halal, Serius dan Berkekalan …. 100% Secara Online Supaya Anda Boleh Rasa Sendiri Lifestyle Bebas dan Mewah Yang Anda Idamkan Selama Ini

(tanpa modal besar, tanpa kerja penat, dan boleh buat dari rumah)

 Okay lah… takyah la kita buang masa lagi.

Ini Formula Sulit yang anda perlukan supaya orang TAK SABAR-SABAR nak membeli produk anda….

Rahsia 1: Jangan Syok Sendiri!

Dulu banyak kali saya baring atas katil sambil berfikir…. “produk apa yang boleh dijual di Facebook?”

Lepaih tu…bila terjumpa satu produk…. mula lah syok sendiri. Kononnya boleh laku lah. Main hentam kromo ikut sedap hati sendiri je… Tak buat kajian pasarang langsung!

Ya lah, dalam Facebook kan ada 500 juta orang. Takkan TAKDA SORANG pun tak tersangkut nak beli kan?

Saya pun dengan penuh semangat buat website cantik-cantik, buat promosi besar-besaran, dan banyak lagi benda yang makan masa sampai berbulan-bulan baru siap.

Hasilnya?

 

 

Heh.

Sakit hati.

Dipendekkan cerita, sebelum start cari produk, cari dulu pasaran apa yang memang  terbukti laku, terutamanya dalam Facebook.

Sekarang ni…setiap kali saya terjumpa satu produk, saya akan tanya diri sendiri…

“Adakah RAMAI orang fikir pasal benda ni tiap-tiap hari?”

Contohnya…bola bowling. Adakah orang terfikir nak beli bola bowling tiap-tiap hari?

Tak.

Ok, macamana pula dengan T-shirt?

Tak jugak.

Ok…macamana dengan bagaimana nak kuruskan badan?

Hmm, mungkin. Mungkin setiap kali dia terpandang cermin… atau setiap kali mengah memanjat tangga!

Jadi saya pun mula buat senarai benda-benda yang mungkin orang dok fikir setiap hari. Dan ini antara senarai yang saya ada:

  • Badan gemuk sangat, rasa tak hensem, tak lawa, dah buhhsan setiap kali nak ambik gambar kena tarik nafas untuk control perut
  • Bagi wanita, nak nampak cantik anggun dan bergaya. Nak juga ‘merasai’ perasaan kalau orang terpikat lagi (walaupun bukan berniat nak memikat)
  • Bagi ibu-bapa, mereka tiap-tiap hari pikir pasal anak mereka (pendidikan, kecomelan, kesihatan, dll)
  • Apa nak makan hari ni..
  • Masalah hutang, takda duit, takda saving
  • Kerja penat, bosan dengan kerja, menyampah dengan boss, sakit hati dengan trafik jam

Anda mesti Jual Apa Yang RAMAI orang Fikirkan dan renungkan Tiap-Tiap Hari!

Rahsia 2: Padankan Produk Power Tersebut Dengan Orang Yang BETUL!

Kalau nak jual ubat kuruskan badan, maka kenalah padankan dengan orang yang ada masalah berat badan. Mana mungkin orang yang dah kurus akan beli.

Kalau nak jual pelaburan emas, kena lah padankan dengan pelabur saham atau unit trust. Kalau dah jenis tak suka melabur tu…memang tak melabur jugak!

Reason dia simple:

Kalau kita cari orang yang memang dah minat nak beli, kita dah tak payah susah-susah nak pujuk untuk beli. Diorang dah percaya dah pun.

Habis tu, macamana nak cari orang yang ada masalah berat badan?

Kat sini kita boleh guna logik akal. Mungkin orang yang ada masalah obesiti suka tengok rancangan realiti TV:  The Biggest Loser kan?

Jadi kita boleh cari diorang dalam Facebook:

Jadi dalam FB, secara kasar ada lebih kurang 36,300 rakyat Malaysia yang mungkin ada masalah berat badan, dan mahu penyelesaian segera.

Langkah seterusnya adalah, menghubungi mereka dengan mesej yang tepat dan sesuai dengan keadaan dan situasi.

Rahsia 3: Mesej Yang Berpengaruh dan Memotivasikan Prospek Untuk Bertindak Serta Merta

Jom Kita Pukul Dia.

Jom Kita TERAJANG Dia.


Ayat mana satu yang lebih tarik perhatian anda?

Words have power.

Setiap perkataan ada nilai sendiri.

“Pukul” – mungkin bernilai RM10.

“TERAJANG” – bernilai RM90!

Perkataan yang nilainya kecil, takkan mendapatkan respons prospek.

Cuba tengok iklan yang hambar, membosankan dan tiada respon ni:

 

Tapi dengan mesej yang berpengaruh….respon prospek boleh jadi GILA macam ni…

Tapi satu ‘key’ penting adalah, mesej berpengaruh tu… mesti sesuai khas untuk target market yang sangat spesifik.

Contohnya:

Ubat kurus berkesan.

Ubat kurus berkesan untuk lelaki.

Ubat kurus berkesan untuk Eksekutif IT yang selalu bekerja depan komputer.

Jika anda seorang Eksekutif IT, dan anda mengalamai masalah berat badan, dan anda ternampak ketiga-tiga iklan ini … iklan yang mana satu yang anda akan pilih?

Tepuk dada, tanya mesej power.

Rahsia 4: Cara Yang Mudah Untuk Respon Atau Beli

Saya ni pemalas.

Kebanyakan orang pun, pemalas. Sifat manusia. Pemalas.

Jadi kita kena memudahkan semudah mungkin cara prospek kita nak respon pada iklan kita.

Ramai yang buat kesilapan dengan seribu macam arahan yang mengelirukan:

“Mula-mula, bayar ke akaun bank XYZ. Nombor akaun 133434134234342.

Kemudian, sila isi borang ini. Kemudian, sila bagi bukti pembayaran.

Jangan lupa emailkan sekali semua tu.

Dan kalau nak cepat, SMS <nama> <produk> <alamat> ke 012 xxx xxxx”.

FUH!!!

Banyakknya step!

Mengikut statistik, 90% dari prospek yang memang dah BERNIAT nak beli…tapi bila sampai je part nak kena buat banyak kerja tu… diorang give up. 90% tukar fikiran dan putus asa untuk beli…kerana malas nak ambil terlalu banyak langkah pembelian!

Mudahkan cara prospek anda nak response.

So macamana?

Itulah dia, 4 cara untuk buat orang tak sabar-sabar nak membeli produk anda di Facebook. Boleh buat kan?

… hasilnya amat memberangsangkan….

Order Setiap Hari Tak Putus

Membungkus Order Sampai Berselerak Meja

Mencecah 42 Order Sehari!

Jika anda suka tips percuma yang saya share kat atas, anda pasti minat dengan ilmu yang lebih praktikal dan lebih advanced….baca seterusnya..

Mereka Sanggup Beratur dan Bayar Sehingga RM1,997.00 Seorang Untuk Belajar…. Tapi Kini Mereka Menjana Income Sehingga 5 Angka Tiap Tiap Bulan, Hanya Dari Rumah

Ful House! Seminar di SACC Shah Alam. Mereka semua beratur untuk join program berharga RM1,997.00

Oleh kerana pengalaman saya membantu dan mengajar orang sejak dari tahun 2008, saya bertuah kerana berjaya melahirkan ratusan anak-anak didik yang telah mengubah hidup mereka.

Saya memegang rekod terbaik di Malaysia mempunyai anak didik pemasaran Facebook yang paling ramai kisah kejayaaan….dan paling banyak testimoni

Hasil keuntungan bisnes Facebook dari anak didik saya sahaja (tidak termasuk hasil untung saya) sudah mencecah ratusan ribu ringgit secara total.

Alhamdulillah. Bukan nak berlagak. Tapi kadang-kadang kena juga tunjuk kualiti produk kita.

 

Testimoni Adilah: Dah Jana 4 Angka Dalam Seminggu

Testimoni Jamal Azmer: Dah Jana 4 Angka Seminggu. Tengah Target 5 Angka Sebulan 

 Testimoni Che Puteh: Dah jana RM4000 hingga RM5000 sebulan. Kini mengejar target RM10,000 sebulan

Testimoni Nurul Afzan: Tak menang tangan nak handle 20 order sehari. (dulu cuma 3-6 order sahaja)

Testimoni Zahid: RM10,000.00 dalam 2 hari, setelah ‘tweak’ perniagaannya dengan beberapa tips simple yang diberikan

Testimoni Azrul Mustapa: Dah Buka 2 Cawangan Kedai Di Tesco dan UiTM Shah Alam. Untung RM200 Setiap Hari

Setiap Dari ‘Pelajar Platinum’ Di Bawah Yang Telah Laburkan RM1490.00 Untuk Belajar Dari Saya, Sudah Pulang Modal 100%, Dan Kini Menjana Pendapatan 4 Angka dan 5 Angka Dari Rumah

Apa Pula Kata Mereka Yang Pernah Hadiri Bengkel dan Seminar Saya?

Mereka Yang Hadir Bengkel Advanced  Bayar Sehingga RM1,997.00! Anda Boleh Dapatkan DVD Bengkel Ini Dengan 1 per 10 Harganya Sahaja!

Seminar dan Bengkel Advanced saya sudah TUTUP buat sementara waktu, kerana saya ingin fokus pada perniagaan lain.
Anda masih ada peluang TERAKHIR, untuk belajar melalui DVD Video Langkah Demi Langkah yang akan saya pos.

Ia DVD video, umpama saya ajar satu persatu di sebelah.

Ya…sesiapa boleh buat iklan di Facebook.
Ya, budak sekolah rendah pun boleh buat Facebook page.

Tapi, hanya segelintir Ninja dan Samurai saja yang boleh menjual dengan BANYAK di facebook.

Kalau nak booking DVD terhad, limitted dan dirahsiakan ini…
Ini peluang anda.

AMARAN: Seminar saya, dan DVD saya, juga pegang rekod SELALU sold-out.

Apa Bakal Anda Belajar?

  • Bagaimana mengenalpasti jenis-jenis produk yang laku dijual di Facebook
  • Cara mencari pembekal produk yang ada permintaan tinggi
  • Cara mencari ratusan ribu prospek yang berkualiti tinggi yang sudahpun minat dengan jenis produk yang anda nak jual
  • Tutorial video langkah demi langkah membina Fan Page Timeline hanya dalam beberapa minit dengan satu sistem yang mudah! (seolah-olah saya duduk di sebelah anda dan tunjukkan satu per satu)
  • Apa yang harus di tulis di dalam Fan Page supaya memukau pembaca dan prospek supaya membeli dari anda dengan serta merta dengan perasaan tidak sabar
  • Cara membina iklan dalam Facebook yang sedap mata memandang dan menangkap perhatian sesiapa yang melihatnya
  • Strategi ‘James Bond’ yang membolehkan anda mendapatkan kos iklan serendah $0.01 sehingga $0.04 sen (strategi ini meletakkan anda jauh di hadapan persaingan sengit dari kebanyakan pengiklan Facebook lain)
  • 4 jenis strategi jualan di dalam Facebook (termasuk Teknik Timeline Terkini) yang memudahkan anda ’close deal’ dengan pelanggan (ia telah bertanggungjawab menjana ratusan ribu ringgit, hanya dengan 4 strategi ini)
  • Apa yang harus dibuat kalau dah try, tapi tak juga buat duit?
  • Video langkah demi langkah, klik demi klik, skrin demi skrin yang mudah difahami. Umpama saya mengajar betul-betul di sebelah anda….
  • dan sungguh banyak lagi…!!

perniagaan internetBonus percuma… Jika anda dapatkan DVD Hari Ini….

** 1 Strategi Facebook Timeline Yang Telah Menjana RM9,800.00 Dengan Hasil Kerja 2 Minit Saja.

Dan…. 3 Contoh Kempen Promosi Tambahan Yang Mana Setiap Satu Darinya Telah Menjana 4 Angka Dalam 2-3 Hari Sahaja. Copy Paste Saja! Saya benarkan!! **

Saya rasa, anda mungkin “risau” tentang harga DVD Ini

Kebanyakan customer lepas teka harganya dalam lingkungan RM390 hingga RM650. Tapi sukacita dimaklumkan, ini bukan harganya.

Harganya cuma RM197 sahaja buat masa sekarang sebelum ia dinaikkan tak berapa lama lagi.

(bayangkan pulangan yang kebanyakan customer kami dapat adalah income 4 angka dan 5 angka. Pelaburan RM150 memberi mereka pulangan lebih dari 1000%)

Malah, Saya Menawarkan DOUBLE GUARANTEE — Dan Anda Boleh Nikmati 97% Satisfaction Rate

Jaminan Pertama: Anda ditawarkan TIGA bulan penuh untuk kaji dan belajar dari DVD ini, dan guna serta amalkan sesuka hati. Kalau anda tak berpuas hati walau apa pun sebabnya, anda cuma perlu pulangkan kembali pakej tersebut dan saya akan pulangkan 100% wang anda – TANPA banyak soal. Simple dan jelas – anda pasti seronok dan banyak menimba ilmu dari DVD ini – jika tidak – wang anda dikembalikan. Kebetulan saya memang jenis yang suka anak didik yang nampak hasil   nya. Kalau anda tak dapat pulangan dari pelaburan ini, saya pun lebih gemar untuk beli saja balik DVD ini dari anda.

Jaminan Kedua: Jika anda masih simpan DVD ini selepas TIGA bulan, saya akan setia menunggu lagi 9 BULAN berikutnya, dan kalau selepas SETAHUN anda beli DVD ini, anda masih belum jana sekurang-kurangnya RM500 dari ilmu yang dipelajari, dan dan anda boleh buktikan yang anda memang amalkan seperti yang diajar, dan anda boleh memberanikan diri renung ke mata saya sambil berkata “Saya dah cuba dan ikut satu persatu-persatu, tapi RM500 pun tak dapat nak buat lagi”, saya MASIH akan pulangkan 100% wang anda.

Ok, sekarang, izinkan saya baca satu statistik menarik. Sejak tahun 2008 saya mula mengajar, sudah lebih dari 1000 DVD dan panduan telah dijual. Ini termasuk jualan secara online, melalui seminar dan bengkel, melalui ceramah yang saya dijemput untuk bercakap – kesemuanya dapat jaminan sama yang saya bagi sekarang pada anda. Hasilnya? 97% pembeli berpuas hati. Ini bukan hanya bermaksud 97% pembeli tak pulangkan DVD tersebut, malah saya diberikan timbunan testimoni, kisah kejayaan, gambar-gambar duit dan check yang mereka hasilkan, bisnes-bisnes baru yang telah mereka tubuh, produk-produk baru yang mereka sendiri keluarkan bersama kilang, surat yang mereka hantar secara pos, email yang mereka hantar menyatakan kegembiraan mereka menerima DVD ini, mesej dan Wall Post di facebook menyatakan keberkesanan DVD yang mereka beli. Malah, ramai antara mereka tetap setia bersama saya dalam kelas dan bengkel yang jauh lebih advanced, dan jauh lebih mahal dari harga DVD ini. Saya rasa, HAKIKAT ini sudah membuktikan bahawa ANDA memang boleh dapat HASIL LUMAYAN dari RAHSIA yang tersedia dalam DVD ini. Lagipun, kenapa mereka semua tetap membeli dari saya, kalau DVD pertama yang mereka beli pun tak berkesan?

 

 

Faisal… Saya nak beli DVD ni sekarang!

  • Ya, saya faham. DVD ni adalah video langkah demi langkah yang mudah difahami dengan 4 tahun pengalaman En Faisal mengajar subjek yang sama
  • Ya, saya akan menerima DVD yang akan di-pos terus ke rumah melalui Poslaju
  • Ya, saya akan tahu cara memulakan bisnes kalau saya baru nak start
  • Ya, saya boleh meningkatkan sales, kalau saya dah ada bisnes
  • Ya…kalau saya tak puas hati…saya boleh tuntut duit saya balik dengan jaminan wang dikembalikan selama 90 hari

RM399 Hari Ini RM197

Testimoni Tambahan

“Kak Mawar: Rupanya apa yang saya buat selama ni silap!!”

“Zaiwana Ngojar: Orang Bukan IT Pun Boleh Dapat Banyak Manfaat dari Ilmu Baru Ini”

“Testimoni Pakcik Ariffin: Ini workshop paling seronok pernah saya hadir. Kali pertama jana pendapatan online lepas hadir workshop ini.”

“Hafiz: Berjaya Jual 50 CD Hartanah dalam 1 Minggu. Kini secara KONSISTEN dapat jualan RATUSAN ringgit SETIAP HARI!”

“En Zahari, Director ZHR Management Services
www.registerbusiness.net



Mindblowing!!! Saya tak pernah terfikir akan ilmu dan tips POWER yang saudara Faisal kongsikan. Ternyata sangat-sangat berbaloi dengan harga yang saya laburkan.

Walaupun pemasaran FB sudah tidak asing bagi saya, namun saudara Faisal mendedahkan sesuatu yang berbeza. Cubalah!!”

Shariman Johari
www.sharimanjohari.com


Kali ke-dua saya hadir seminar oleh Faisal. Banyak input-input baru yang saya perolehi. Usaha ini patut diteruskan supaya segala perkara baru tentang facebook marketing dapat disampaikan kepada usahawan“.

Ameanuddin

www.LaporanPercuma.com


Seminar hebat! Saya hanya tahu 10% pasal FB sebelum ini, tetapi pengetahuan pengiklanan FB meningkat 140% sekarang
Sabarudin Md Yasin

www.ray-banMalaysia.com


Kali pertama ikuti seminar untuk tambah ilmu. Pelbagai aspek basic marketing yg banyak usahawan tak tahu. Seminar sangat berbaloi dan membuka minda. Saya syorkan pada sesiapa sahaja dari yang tiada produk, kepada usahawan sepenuh masa. Perkongsian ilmu yang menarik!”

Nurnabilah binti Ahmad


Saya telah mencuba bermacam cara untuk memasarkan produk di Facebook. Saudara Faisal telah menunjukkan cara yang betul untuk memasarkan produk”
Shahril


Saya seorang Facebook Pages designer. Menghadiri seminar ini melengkapkan ilmu Facebook yang saya cari. Menghasilkan Facebook Page yang bagus dan menggunakannya untuk menjana pendapatan. En Faisal telah kongsikan banyak ilmu dan tips yang berguna. Baru habis separuh sesi, saya sudah tahu apa yang saya hendak buat dan jual, serta strategi yang hendak saya gunakan. Terima kasih kerana tidak kedekut ilmu, En Faisal :)

Sharifah Sharina Syed Aswad

www.sherrina.com / www.hellosolution.asia


Dapat belajar cara pemasaran yang latest…(tak sabar nak mulakan pengembaraan). Ilmu yang dipelajari lebih tinggi nilai berbanding dengan modal dan masa yang diluangkan. Semoga kita semua akan lebih berjaya. Terima kasih”

Shahrul Kamal


Saya ingin mencuba ilmu ini dahulu sehingga berjaya menghasilkan jualan walaupun RM1.00. Seminar ini bagus dan berbaloi. En Faisal memang untuk menolong orang. Saya syorkan pada sesiapa yang tak pandai IT, boleh belajar dengan Saudara Faisal.”

Roslan Naim


Yang penting saya belajar adalah bagaimana nak guna pages dan advertising untuk promote iklan secara berterusan. Asalkan saya nak tahu laburkan duit, dan dapat untung yang banyak. Berbaloi!!!. Saya syorkan pada kawan-kawan”
Syarif Ayob



 

Faisal… Saya nak beli DVD ni sekarang!

  • Ya, saya faham. DVD ni adalah video langkah demi langkah yang mudah difahami dengan 4 tahun pengalaman En Faisal mengajar subjek yang sama
  • Ya, saya akan menerima DVD yang akan di-pos terus ke rumah melalui Poslaju
  • Ya, saya akan tahu cara memulakan bisnes kalau saya baru nak start
  • Ya, saya boleh meningkatkan sales, kalau saya dah ada bisnes
  • Ya…kalau saya tak puas hati…saya boleh tuntut duit saya balik dengan jaminan wang dikembalikan selama 90 hari

RM399 Hari Ini RM197